Esports 01/02/2015

El Girona derrota l'Alcorcón i es retroba amb la victòria a Montilivi (3-0)

Dos gols a la segona part han permès derrotar una bona versió de l'Alcorcón

El Girona ha derrotat l'Alcorcón

GironaEl Girona segueix somiant. L'equip de Pablo Machín ha derrotat per 3-0 l'Alcorcón, aconseguint el primer triomf a casa d'aquest 2015 i enfilant-se fins les primeres posicions, on queda empatat amb el Betis i l'Sporting, just per darrera del Las Palmas, el líder.

El Girona no s'ha sentit còmode durant un primer temps en que Isaac Becerra ha evitat el gol de l'Alcorcón en dues clares ocasions visitants. Malgrat arribar amb freqüència a l'àrea rival, el Girona no ha creat ocasions, incapaç de superar un rival en mala ratxa de resultats.

A la segona part, el Girona si ha imposat el seu joc i Jonás Ramalho ha forçat una falta que ha rematat ell mateix (56'). El gol ha deixat molt tocat al rival i en una contra, el golejador Fran Sandaza ha fet el 2-0 demostrant molta calma. L'Alcorcón ha intentat reaccionar però ha topat, un i altre cop, contra un Girona ferm en defensa que ha sentenciat el matx amb un darrer gol de Felipe Sanchón en els darrers minuts del partit.