ESPANYOL
Esports 15/06/2012

Pochettino: "El cor em diu que segueixi"

Mauricio Pochettino va parlar ahir en roda de premsa per calmar els ànims de l'Espanyol. El tècnic argentí va deixar clar que seguirà al club i va voler destacar que veu un club amb "molta força".

à.g. / T.p.
2 min
Mauricio Pochettino, durant la roda de premsa en què va anunciar que no marxa de l'Espanyol.

BARCELONA.Mauricio Pochettino va sorprendre tothom quan va anunciar ahir una roda de premsa. Els aficionats de l'Espanyol s'havien despertat amb les informacions sobre una bona oferta de la Sampdoria per endur-se el tècnic, així que el dia va ser llarg. De fet, l'oferta era tan bona que el tècnic argentí es va arribar a reunir amb Ramon Planes, el director esportiu, i amb el conseller delegat, Joan Collet.

Les últimes setmanes l'Espanyol no ha viscut gaire tranquil, amb canvis al futbol base, l'adéu del vicepresident Fernando Molinos i rumors sobre l'arribada de possibles nous inversors. Una de les coses de què no es dubtava era que el tècnic seria Mauricio Pochettino, així que l'oferta dels italians va provocar certa preocupació al consell directiu del club. Però Pochettino va preferir tallar els rumors amb una roda de premsa que, tot i que va fer molta llarga la tarda per als aficionats, al final va servir per deixar clar el lligam del tècnic amb l'Espanyol, club amb el qual té contracte fins al 2014. "Em sento orgullós de pertànyer a l'Espanyol. He vist que el club estava sent danyat i vull transmetre que seguiré sent l'entrenador de Espanyol. He tingut ofertes, però em quedo", va explicar un emocionat tècnic, que va considerar que era millor parlar en persona que fer un senzill comunicat.

"Mai he tingut dubtes"

Mauricio Pochettino es va voler erigir en portaveu del club i va afirmar: "Aquest club té molta fortalesa. Mai he dubtat i crec que tinc un llarg recorregut en aquest club. El meu cor és aquí, però s'ha generat una incertesa que volia resoldre".

"Tinc ganes de participar en el canvi que aquest club ha de realitzar. La nostra gent necessita que en millorem l'autoestima. Hi ha molta gent que ha patit i jo no em tapo els ulls. La gent necessita que parli clar", va explicar ahir l'entrenador.

A finals d'aquesta temporada Pochettino va provocar certa preocupació quan va admetre que estava una mica cansat, però ahir es va referir a aquelles declaracions prèvies al derbi amb el Barça utilitzant la mateixa expressió de Pep Guardiola, però al revés: "Jo no estic buit. No he demanat res perquè estic content amb les meves condicions". "Aquesta casa m'ha donat molt i la seva gent també. Mai podré tornar-ho. Treballarem molt per fer un projecte que il·lusioni la gent. L'objectiu del club és confeccionar un bon equip i treballar molt", va afegir

"Aquesta roda de premsa ha de ser un punt d'inici perquè la gent recuperi l'optimisme", va concloure Pochettino.

stats