LLIGA ENDESA
Esports 16/08/2012

Sitapha Savané, quart reforç del FIAT Joventut aquesta temporada

El jugador senegalès provinent del Gran Canària reforçarà el joc interior dels verd-i-negres, que aquest dijous comencen la pretemporada

Ara
1 min
Savané, nou jugador de la Penya

BadalonaNascut a Dakar, però amb passaport espanyol, Savané fa 2,01 metres d'alçada i el 20 d'agost farà 34 anys. Format al bàsquet universitari nord-americà, el jugador jugava des de la temporada 2004-2005 al Gran Canària 2014, on ha estat un dels jugadors referents els últims anys. Precisament, l'actual entrenador de la Penya, Salva Maldonado, el va entrenar durant quatre temporades al club canari.

Amb l'arribada de Sitapha Savané ja són set els jugadors del FIATC Joventut, després de les incorporacions de Tony Gaffney, Manny Quezada i Corey Fisher, la renovació d'Albert Oliver i els jugadors amb contracte Jordi Trias i Nacho Llovet.

Inici pretemporada amb els controls mèdics

Dilluns, l'equip de Badalona començarà a entrenar. Ho farà en dobles sessions d'entrenament al Palau Olímpic. Aquest matí un primer grup de jugadors ha passat la revisió mèdica, entre els quals n'hi havia dos de nous, Tony Gaffney i Manny Quezada. En els propers dies es completaran les revisions rutinàries.

stats