EUROPA LEAGUE
Esports 28/08/2014

El Vila-real goleja l'Astana a l'Europa League i la Reial Societat cau eliminada

Els gols de Vietto, Bruno Soriano i Leiva han donat el triomf a l'equip 'groguet'

Vietto, celebrant un gol amb el Vila-real

BarcelonaEl Vila-real ha golejat l'Astana de Kazakhstan per 4-0 al Madrigal i jugarà la fase de grups de l'Europa League. L'equip 'groguet' ja havia guanyat el partit d'anada per 0-3 i s'ha passejat en el duel de tornada gràcies als dos gols de l'argentí Luciano Dario Vietto. Vietto, autor dels dos primers gols, ha obert el camí del triomf. A la segona part, Bruno Soriano ha fet el 3-0 de penal i Nahuel Leiva ha fet el 4-0 definitiu.

En canvi, la Reial Societat ha caigut eliminada al camp del Krasnodar rus. Després de guanyar el partit d'anada per 1-0, l'equip basc ha perdut contra un rival que ha fet tres gols en els darrers 25 minuts. El brasiler Joazinho, de penal, ha igualat l'eliminatòria als 70 minuts. L'uruguaià Pereyra i l'exdavanter de l'Spartak, Ari, han trobat espais a la defensa visitant per sentència el duel.

Al sorteig de la fase de grups si hi haurà el Sevilla, vigent campió. Altres absències importants poden ser aquelles de l'Olympique de Lió, eliminat per l'Astra romanès o els anglesos del Hull City, eliminats pel Lokeren belga.