BARÇA
Esports Barça 22/08/2011

Messi, millor futbolista de la passada temporada, segons goal.com

Entre els deu primers, també n'hi ha tres més del Barça: Xavi Hernández, tercer; Andrés Iniesta, quart i Alexis Sánchez, setè per l'any amb l'Udinese

Efe
1 min
Messi i Cesc en un entrenament. FCBARCELONA.COM

BarcelonaEl davanter del Barça Leo Messi ha estat escollit el millor futbolista de la temporada 2010-11 per goal.com, un dels portals més importants del món dedicats al futbol, en una votació que ha col·locat a onze integrants de l'actual plantilla blaugrana entre els 50 jugadors més destacats del curs anterior.

A Messi, els segueixen en el rànquing el davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i els seus companys al Barça Xavi Hernández i Andrés Iniesta.

"És un honor i un orgull guanyar el 'Top-50'. Em fa molt feliç i em dóna forces per seguir treballant amb humilitat per al meu equip i la meva estimada selecció", ha declarat el davanter argentí a goal.com.

A més de Messi (1r), Xavi (3r) i Iniesta (4t), hi ha vuit futbolistes més del Barça al Top-50 de goal.com. Entre els deu primers hi ha el xilè Alexis Sánchez (7è), per la gran campanya que va completar amb l'Udinese italià. També són a la llista Gerard Piqué (13è), Dani Alves, (20è), David Villa (22è), Sergio Busquets (29è), Carles Puyol (37è), Cesc Fàbregas (45è) i Víctor Valdés (46è). Cap club com el Barça hi té tanta representació.

stats