Barça
Esports Barça 01/03/2012

El Barça es planteja vendre el Camp Nou

Segons 'El Economista', el club podria estar pensant en la possibilitat de vendre el camp i construir un nou estadi dins d'una macroinstal·lació esportiva

Ara
1 min
Camp Nou / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEl Barça medita vendre el Camp Nou i construir un nou estadi dins d'una macroinstal·lació esportiva. Segons el diari 'El Economista', el club català podria estar planejant vendre el camp i la resta de terrenys annexos.

Aquesta nova iniciativa podria ser estudiada per la directiva blaugrana durant la propera reunió, que tindrà lloc el segon cap de setmana d'aquest mes de març.

La proposta d'una remodelació del Camp Nou va ser un dels reclams de la campanya de l'actual president, Sandro Rossell. A dia d'avui, el club estudia anar més enllà i començar un nou projecte de zero.

L'objectiu seria seguir el model ja iniciat per clubs com el Manchester United, el Bayern de Munic, el Chelsea o, més recentment, el Reial Madrid. Tots aquests equips alberguen en els seus estadis negocis extra que permeten sumar sucoses quantitats extra als seus pressupostos.

En el cas que la iniciativa tiri endavant, es desconeix quina seria la nova ubicació del nou estadi.

stats