BARÇA
Esports Barça 24/11/2011

El Barça haurà de fer un sorteig per repartir les entrades del clàssic

Aquest dijous, a les sis de la tarda, ja s'havien sol·licitat 2.428 entrades i el club només en té 477 per repartir entre els socis. El procés es tanca aquest divendres a les 19 h

Ara
1 min
Aficionats del Barça esperen l'inici d'un partit en un dels Gols del Camp Nou.

BarcelonaEl proper dilluns, el Barça haurà de fer un sorteig per adjudicar les entrades per anar a Madrid a veure en directe el primer enfrontament d'aquesta temporada a la Lliga. Aquest dijous al matí s'ha obert el període per demanar-les, i a la tarda el nombre de sol·licituds ja superava, amb escreix, el nombre d'entrades disponibles.

Fins a les 18 hores d'aquest dijous, els socis del Barça ja havien demanat un total de 2.428 entrades per anar a Madrid, xifra que sobrepassa de molt la disponibilitat del club per a aquest partit. Cal recordar que el Barça disposa de 701 entrades per a aquest compromís. Com és habitual, el 85% d'aquestes entrades es destinaran als socis (477) i a les penyes del club (119), i la resta d'entrades, 105, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals de l'entitat.

Ara, els socis tenen fins aquest divendres, 25 de novembre, a les set de la tarda per fer les seves peticions a través del formulari per demanar entrades a la pàgina web del Barça.

stats