Londres
Esports Barça 29/05/2011

Carles Puyol: "Abidal s'ho mereix més que ningú, després de tot el que ha passat, era ell qui havia d'alçar la copa"

El capità blaugrana diu que se sent molt feliç i que el Barça ha fet història

Redacció
1 min
Carles Puyol, a l'esquerra.

BarcelonaEl capità del Barça, Carles Puyol, ha reconegut que "el que hem aconseguit avui és història i ara toca disfrutar-ho". Puyol, que no ha estat titular al partit, ha estat un dels gran herois de la nit en deixar que fos Éric Abidal qui alcés la copa. "Perquè s'ho mereix més que ningú, després de tot el que ha passat, era ell qui havia d'alçar la copa". Puyol ha afegit que "el que ha aconseguit l'Abi, sí que és una Champions".

El capità blaugrana, a més, duia una samarreta dedicada al jugador del Betis, Miki Roqué, que també està superant un càncer i a qui Puyol ha volgut dedicar la victòria ja que "també està passant per un moment difícil".

El capità ha dit que no estava decepcionat per no haver estat titular i ha assegurat que se sentia molt feliç per "haver guanyat un títol molt difícil" i que "l'important sempre és l'equip". "Molta gent voldria estar aquí i guanyar", ha dit.

Respecte a la seva forma física, Puyol ha reconegut que els mesos que vénen "seran uns moments difícils" i ha dit que espera "que la temporada que ve sigui millor que aquesta".

stats