Barça
Esports Barça 18/09/2012

Sandro Rosell: "El clàssic no decidirà res"

El president del Barça ha presentat a Brusel·les una campanya de lluita contra el tabac i ha dit que no es poden refiar mai abans d'un partit, i encara menys a la Champions

Ara
1 min
Tito Vilanova, amb el president del Barça Sandro Rosell fent l'ofrena al monument de Rafael Casanova / PERE VIRGILI

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha assegurat a Brusel·les, on ha presentat una campanya de lluita contra el tabac, que "el clàssic no decidirà res. Això acaba de començar, falta moltíssim i encara s'escriuran moltes pàgines abans del final". "Les competicions es decideixen al febrer-març, no pas ara", ha assegurat el màxim mandatari.

Pel que fa al debut contra l'Spartak de Moscou d'aquest dimecres, ha comentat: "Fàcil no hi ha res, cap partit ho és, i menys a la Champions. No ens confiem mai, i especialment en partits de Champions", i ha afegit: "És molt important començar guanyant, i més jugant a casa". Sobre el fet que la final de la Champions torni a jugar-se a Londres, ha dit: "Wembley ens agrada, tenim un gran record del Wembley vell i del nou, tant de bo hi puguem tornar a anar aquest any".

Segons Sandro Rosell, "ja no busco adjectius per descriure'l perquè no n'hi ha. Leo Messi és el millor de la història sens dubte".

stats