Barça
Esports Barça 20/10/2011

Iniesta: "Cada any és més difícil superar els rivals, i aquesta és la nostra motivació"

El manxec ha assegurat que "guanyar és molt difícil, sobretot si no fas les coses bé", i que la línia de l'equip "és la correcta"

Marcel Sanromà
1 min
Andrés Iniesta contra el Viktoria Plzen.

BarcelonaAndrés Iniesta ha parlat aquest dijous en roda de premsa i ha assegurat que "cada any, els rivals són més difícils de guanyar", i que, per tant, "aquesta és la motivació" de l'equip per superar-se aquest any. A més, ha comentat que "no sempre es pot guanyar 4-0, els partits són molt difícils de guanyar, sobretot si no es juga bé".

Del partit contra el Viktoria Plzen ha afegit que "només vam guanyar 2-0, però hem de tenir clar que la línia de l'equip és la correcta", i respecte la bellesa del seu gol de dimecres a la nit contra el Viktori Plzen, Iniesta ha comentat: "Per mi que no faig tants gols com els davanters, els dóno a tots el mateix valor"

El manxec també ha assegurat que "Cristiano Ronaldo és un grandíssim jugador, un dels millors", quan li han preguntat per la rebuda que rep ell i les que rep el portuguès als camps on va, però no ha volgut entrar en més debat. Tampoc ha volgut dir res de les paraules de Mourinho respecte la qualitat dels rivals d'alguns equips a la Champions, com bé podrien ser els del Barça.

Finalment, Iniesta no ha volgut donar importància al fet que Messi no marqués contra els txecs, tot i que, diu, va fer "un partidàs", i ha desitjat que: "Poguem seguir gaudint de Messi i que continui molts anys i faci molts gols", i ha conclòs que: "Els grans titulars se'ls endú la gent de dalt, els que fan els gols, però és gràcies a la part que no es veu tant. Sense aquesta part no hi ha glòria, i això és bàsic en aquest equip".

stats