BARÇA
Esports Barça 13/01/2012

Mascherano: "Som uns escollits per poder jugar el clàssic"

"No necessitem motivació per jugar contra el Madrid", ha comentat el central i migcampista argentí, que no creu que el Barça li tingui menjada la moral al Madrid

Ara
1 min
Javier Mascherano durant un entrenament.

BarcelonaJavier Mascherano ha comentat en roda de premsa aquest divendres que "els que podem participar en un clàssic som uns escollits", i que tots els jugadors del primer equip "no necessitem motivació per jugar contra el Madrid".

Qüestionat sobre si algun dels dos equips pot quedar tocat si queda eliminat, Mascherano ha dit que "l'any passat vam perdre la final de Copa i vam saber respondre bé. Hem tingut la fortuna de guanyar els últims clàssics, però algun dia perdrem, davant hi ha el Reial Madrid. Pels dos equips és una eliminatòria molt important. Els petits detalls faran la diferència", ha explicat.

Respecte a la titularitat de José Manuel Pinto a la Copa contra el Reial Madrid, no ha tingut cap dubte: "No és fàcil ser suplent del Barça i estar preparat sempre per jugar. Per als grans equips és difícil trobar un segon porter de garanties, i el Barça l'ha trobat amb Pinto", ha comentat.

stats