BARÇA
Esports Barça 03/05/2013

Joan Laporta: "El que m'agradaria és que marxessin"

L'expresident blaugrana carrega contra la directiva de Sandro Rosell i admet que s'està plantejant tornar-se a presentar a les eleccions del Barça

Ara
1 min
Joan Laporta vol parlar aviat.

Barcelona"El que m'agradaria és que marxessin", ha dit Joan Laporta en una entrevista amb l'agència Dpa. L'expresident ha admès també que s'està plantejant la possibilitat de tornar-sea presentar a la presidència. "De vegades he arribat a pensar seriosament en la possibilitat de tornar a presentar-m'hi quan hi hagi eleccions, però no ho tinc decidit", ha explicat Laporta, que ha puntualitzat que serà una decisió "a nivell familiar i professional".

"No s'estan fent bé les coses i s'han dedicat a destruir el que vam fer amb molt d'esforç i molta feina. Conscientment, amb un ànim de revengisme, ressentiment". "Em preocupa que hi hagi gent tan recargolada i poc agraïda, que els deixes el millor Barça de la història, el període més gloriós de la història del Barça i es dediquen només a destruir la nostra reputació i llegat ", ha dit l'advocat barceloní.

Segons Laporta, la decisió de designar a l'abril del 2012 Tito Vilanova com a successor de Josep Guardiola al capdavant de l'equip va ser un error de Rosell. "El van nomenar com a solució per l'ansietat que els generava el successor del Pep. Es va fer de manera precipitada. Tito és un bon entrenador, amb grans coneixements, un gran alumne de Pep, però havia de tenir un període d'adaptació per fer el que està fent ara", ha assegurat Laporta.

stats