LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 26/04/2011

Marcelo: "En un partit com aquest no hi ha favorits"

L'internacional brasiler Marcelo ha estat l'escollit per parlar abans de la semifinal davant del Barça, i ha afirmat que preferix guanyar sense jugar bé a jugar bé i perdre

Toni Padilla
1 min
Marcelo

MadridEl brasiler Marcelo ha acompanyat José Mourinho a Valdebebas en la roda de premsa prèvia al partit de semifinals de la Lliga de Campions. El lateral creu que “no hi ha favorits en partits tan bonics”. Sobre el seu estil de joc amb Mourinho, Marcelo ha dit que ha millorat el seu "joc agressiu". "Mica en mica milloro i vull seguir fent-ho”.

Sobre Pepe, Marcelo afirma que “jugui on jugui és fantàstic". "Ara, potser de central és una mica millor que al mig del camp. Però ho ha de dir el mister”. Preguntat sobre si és possible guanyar i jugar bé en partits importants, Marcelo ha afirmat que prefereix "guanyar i no jugar bé". "Totes dues coses estan molt bé, però prefereixo guanyar”, ha sentenciat.

Finalment, el brasiler, que ha rebut poques preguntes, ha comentat que “Mourinho ajuda a fer forts els jugadors" i que els dóna "motius per donar-ho tot”.

stats