PREMIS LAUREUS
Esports Barça 06/02/2012

El Barça, premiat com a millor equip de l'any 2011 als Laureus

El Barça s'ha convertit en un dels protagonistes de la gala, en què Djokovic ha superat Messi com a millor atleta de l'any

Ara
2 min
Sandro Rosell, amb el premi Laureus al millor equip del 2011 que ha guanyat el Barça

LondresEl Barça ha estat escollit millor equip de l'any 2011 a la gala dels premis Laureus que s'ha fet a Londres. Els rivals del Barça com a millor equip de l'any eren els All Blacks –la selecció de rugbi de Nova Zelanda, campiona del món– , els Dallas Mavericks de la NBA i la selecció anglesa de criquet. Aquest és el segon cop que un club de futbol guanya aquest premi, després del Manchester United (2000). L'any 2010, el premi va ser per a la selecció espanyola de futbol.

Rosell ha afirmat en rebre el premi que el secret del club és "al cor, on tenim els colors. Tots som aficionats del club, com els nostres pares i avis". Josep Guardiola ha deixat un missatge en vídeo en què ha afirmat que "el Barça és més que un club, i com la gent de Laureus, també creiem que l'esport pot ajudar molt a la gent".

Djokovic, millor esportista de l'any 2011

Leo Messi competia amb Novak Djokovic, Usain Bolt, Cadel Evans, Dirk Nowitzki i Sebastian Vettel com a millor esportista individual, i el premi l'ha guanyat el tenista serbi, que pren el relleu de Rafa Nadal en aquesta categoria.

Éric Abidal, per la seva banda, aspirava a millor reaparició esportiva, guardó que no ha guanyat, ja que l'escollit ha estat el jugador de golf Darren Clarke, guanyador de l'US Open. L'atleta Oscar Pistorius ha guanyat el premi al millor esportista de l'any amb discapacitats i Kelly Slater el premi al millor esportista d'aventura.

Rosell, rebut a Downing Street per David Cameron

Sandro Rosell, president del Barça, i Carles Vilarrubí, vicepresident, han assistit a la gala dels premis Laureus 2012 en representació del club i dels jugadors Messi i Abidal. Rosell ha explicat que la política del club és "concentrar-se en el partit durant les 48 hores anteriors. Per aquest motiu els jugadors no han volat a Londres". Aprofitant el desplaçament a Londres, Sandro Rosell, Carles Vilarrubí i el president de Laureus Espanya i membre del Patronat de la Fundació del FC Barcelona Gabriel Masfurroll han estat rebuts pel primer ministre britànic, David Cameron, en una recepció que ha tingut lloc a Downing Street.

stats