BARÇA
Esports Barça 27/03/2012

Guardiola: "Haurem de monopolitzar la pilota, tenir grans possessions per aturar Ibra i el Milan"

L'entrenador del Barça ha comentat que s'espera "el millor Milan possible" i que el Barça arriba a Itàlia per "competir bé" i "per treure un bon resultat de cara al partit de tornada"

N. García
2 min
Pep Guardiola, a la sala de premsa de San Siro / GIUSEPPE CACACE / AFP PHOTO

BarcelonaEl tècnic del Barça, Pep Guardiola, ha assegurat en la prèvia del partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que s'espera "el millor Milan possible". "Ens pressionarà a dalt i desplegarà un bon joc combinatori. Venim a competir bé l'eliminatòria i a treure un bon resultat de cara al partit de tornada", ha afegit.

Sobre si creu que el Barça té més opcions de guanyar la Lliga de Campions o la Lliga, Guardiola ha comentat: "Arribats a aquest punt, pensar en opcions que tens o no... no té gaire sentit, pots fer-ho per passar-t'ho bé, però quan t'enfrontes amb el Milan has de ser conscient que o jugues dos molt bons partits o no passes a semifinals. Aquesta eliminatòria ens permetrà tornar-nos a provar".

Sobre quin és el partit que li convé al Barça aquest dimecres, Guardiola ha destacat: "A San Siro en la fase de grups vam fer un bon partit, vam generar molt. Hi va haver moments en què ells ens van generar més a causa, sobretot, de la gran qualitat del rival. Ells van anar a guanyar aquell partit per quedar primers de grup, igual que nosaltres, però ara ja és qüestió de dins o fora. Sabem que un partit dolent aquí farà que se'ns compliqui la tornada".

Sobre com aturar Ibrahimovic, Guardiola ha assegurat: "És un jugador molt important per a ells. Quan rep la pilota, es posa en marxa la maquinària del Milan. En el joc aeri, a més, és imbatible. Haurem de monopolitzar la pilota, tenir grans possessions de pilota per aturar Ibrahimovic i el Milan".

"No miro més enllà del partit de dimecres, no penso en res més. Si aquí no aconseguim un bon resultat i no guanyem dissabte ens marxen dos títols. Això és més possible que pensar en el triplet", ha comentat Guardiola quan li han preguntat sobre si el Barça podrà repetir els títols de la primera temporada amb ell a la banqueta.

Respecte a quina defensa plantejarà a San Siro, Guardiola ha comentat: "La defensa de 3 o de 4 depèn de l'estat físic, del rival, de si vull transmetre a l'equip que hem de ser més ambiciosos...", ha afirmat.

stats