BARÇA
Esports Barça 30/01/2012

Pinto: "El vestidor sempre ha demostrat que, tot i patir ensopegades, és fort. Tenim fe"

El porter diu que l'equip és conscient del poc marge d'error que té a la Lliga, però diu que no pensen renunciar a cap de les tres competicions: Copa, Lliga i Champions

N.garcía
2 min
Pinto, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva. FCBARCELONA.CAT

BarcelonaJosé Manuel Pinto ha assegurat que l'equip no ha perdut la fe i que confien en les seves possibilitats. "El vestidor sempre ha demostrat que, tot i patir ensopegades, és fort. Al vestidor tenim fe i confiança. El que pugui pensar la premsa o altra gent no ens hauria d'importar. El que ens importen són els nostres i cada dia rebem mostres de suport. Estem confiats en què podem i estem il·lusionats amb el partit de Copa", ha dit Pinto, que ha afegit: "Tenim poc marge d'error, però tenim fe plena i pensem que podem aconseguir-ho".

Si no canvia el plantejament de Guardiola, serà titular aquest dimecres en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València a Mestalla. "Em plantejo cada entrenament com si jugués el següent partit. Jo tinc tota la paciència i l'ambició del món i treballo cada dia per treure de la porteria en Víctor. Ell ara és el porter que està al millor nivell de tot el món", ha destacat Pinto.

"Els reptes apareixen diàriament, això és el que fa bonica la vida. Cada dia surt un repte nou i nosaltres afrontem amb il·lusió remuntar el que sigui. No llençarem res. Anem a per les tres competicions. No és el primer cop que aquest equip demostra que pot sortir endavant. Tenim unes ganes enormes de mirar endavant", ha comentat el porter, que no ha volgut pronunciar-se sobre els últims arbitratges que ha rebut el Barça: "No m'agrada parlar dels àrbitres. Cadascú pot tenir la seva opinió i la meva decisió és no parlar del tema".

Preguntat sobre per què els hi costa tant guanyar fora de casa, Pinto ha dit: "No tots els partits surten com vols. A més, el plantejament que poden fer-nos els equips fora de casa també hi influeix. Nosaltres fem el que fem sempre. És com la vida, a vegades les ratxes són millors o pitjors".

A més, el porter ha dit que no recorren al filial només quan tenen problemes de lesions. "No pensem en el filial com si fos l'última opció, al contrari. Els jugadors del planter formen part del primer equip, tal i com va passar amb Busquets, Pedro... ells són part de la plantilla", ha afirmat.

Sobre el València –rival de dimecres a la Copa– i la possibilitat que l'equip ché els pressioni a dalt, Pinto ha dit: "Tots els equips ens pressionen a dalt, no només el Madrid. Amb això comptem i sabem jugar comptant amb que ens pressionen a dalt. Tots els equips ens fan pràcticament el mateix".

stats