BARÇA
Esports Barça 22/01/2013

Puyol signa la renovació fins al 2016

El jugador allarga el seu contracte amb el club blaugrana tres temporades més. "S'ha d'anar temporada a temporada, però la meva il·lusió és arribar als 40 jugant", diu

Ara
1 min
Carles Puyol, amb el president del Barça, Sandro Rosell, després de signar la renovació

BarcelonaCarles Puyol ha signat aquest dimarts a la tarda l'ampliació del seu contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2016. "La meva idea era continuar aquí, seguir tots els anys que pugui. Agraeixo l'esforç que ha fet el club, signar el contracte és important, però el més important és complir-lo", ha dit Puyol després de signar el seu nou contracte.

El capità blaugrana ha reiterat el seu somni de no retirar-se quan finalitzi aquest nou contracte: "S'ha d'anar temporada a temporada, però la meva il·lusió és arribar als 40 jugant".

Han assistit a l'acte, a més de Carles Puyol i el seu representant, el president, Sandro Rosell, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i el secretari tècnic del futbol professional, Andoni Zubizarreta.

Puyol tenia contracte fins al 2013 i a finals del 2012 es va anunciar que s'ampliaria la seva vinculació amb el club tres temporades més.

stats