Què han votat, els teus veïns? El mapa de les eleccions a Catalunya del 2024, carrer per carrer

Consulta les dades de les eleccions al Parlament per seccions censals

1 min

BarcelonaEls resultats de les eleccions a Catalunya del 12 de maig han deixat clar que el PSC de Salvador Illa és el gran guanyador dels comicis, i que l'independentisme no suma majoria absoluta ni tan sols comptant amb els dos escons d'Aliança Catalana. Tot i això, l'anàlisi detallada dels resultats pot permetre treure més conclusions. Per això és especialment útil el mapa dels resultats per seccions censals, el més detallat de les eleccions a Catalunya, que pot mostrar un resultat de gairebé carrer per carrer, a les zones més denses. Us l'oferim a sobre d'aquestes línies. I tot seguit, aquí a sota, el mapa carrer per carrer de la ciutat de Barcelona.

També us oferim el mapa de vot a Catalunya a cada partit carrer per carrer. Podeu seleccionar quin partit voleu analitzar i veureu la intensitat de vot que ha rebut a cada secció censal.

Participació per seccions censals

Les dades de participació de les eleccions a Catalunya del 12 de maig indiquen que són els comicis en què hi ha hagut més abstenció des del 2006, exceptuant l'etapa de la pandèmia. Més de 3.148.000 persones van votar a les eleccions catalanes de diumenge, cosa que representa el 57,94% del cens i un creixement de 6,65 punts respecte al 2021, segons les primeres dades de participació. Tot seguit podeu veure també els mapes de participació per seccions censals.

stats