BARÇA
Esports Barça 08/02/2013

Sandro Rosell: "El Madrid té un jugador que m'encantaria que jugués al Barça"

El president del Barça ha estat entrevistat durant el programa 'Protagonistas' de Punto Radio

Ara
1 min
Sandro Rosell en una entrevista recent amb el diari ARA.

BarcelonaSandro Rosell, president del Barça, ha estat entrevistat al programa 'Protagonistas' de Punto Radio. El màxim dirigent del club blaugrana ha assegurat que fitxaria un jugador del Reial Madrid: "El Madrid té un jugador que m'encantaria que jugués al Barça, però no diré el seu nom perquè muntaríem un circ", ha dit Rosell, que, preguntat per si aquest jugador és qui defensa la porteria –en al·lusió a Iker Casillas– ha afegit: "No vull donar pistes".

Preguntat sobre el clàssic del 26 de febrer a la Copa del Rei, el president del Barça ha comentat: "No em treu la son, però és un partit que em provoca tensió perquè serà fantàstic". El màxim dirigent blaugrana ha destacat "la primera volta" de l'equip a la Lliga. "Ha estat històrica, la feina de tots ha estat excel·lent".

Rosell també ha parlat sobre Pep Guardiola. "Tots els barcelonistes trobem a faltar Guardiola. El Pep i el Barça van formar un binomi que serà recordat durant molts anys", i sobre si veu l'exentrenador blaugrana presentant-se com a candidat a la presidència del Barça, Rosell ha indicat: "Jo el votaria".

El president blaugrana també ha volgut explicar com està l'economia del club. "Té un deute controlat. Han passat dos anys i mig i hem reduït el deute brut. Encara hem de seguir amb una gran política d'austeritat".

stats