Barça
Esports Barça 12/03/2012

Telemadrid burxa dient que Guardiola no vol Piqué al Barça la propera temporada

La televisió autonòmica madrilenya ha informat aquest dilluns que a l'entrenador no li agraden els gestos, les fotografies, els compromisos publicitaris i les topades al terreny de joc del defensa

Ara
1 min

BarcelonaSegons Telemadrid, Pep Guardiola no vol Piqué al Barça la propera temporada. La televisió autonòmica madrilenya ha informat aquest dilluns que a l'entrenador no li agraden els gestos ni les fotografies del defensa o que prioritzi els compromisos publicitaris.

Tampoc no li va agradar que forcés una targeta groga abans del clàssic per no perdre's el partit contra el Madrid o el mal partit que va fer contra l'Osasuna, que van forçar el tècnic a deixar-lo a la grada a Leverkusen. En línies generals, Guardiola estaria molest per l'actitud del futbolista durant aquest any.

Segons la cadena, aquest és el principal motiu que està endarrerint la renovació de l'entrenador. I és que la directiva de Sandro Rosell, que considera que Piqué és un símbol del club, no vol deixar-lo marxar, encara que això impliqui no fer cas d'una petició del tècnic de Santpedor.

stats