barça
Esports Barça 22/08/2012

Tito Vilanova respon a Mourinho: "Els equips no només es recorden pels títols, sinó també per com juguen"

El tècnic del Barça ha contestat al tècnic portuguès a la roda de premsa prèvia a l'anada de la Supercopa i també ha assegurat que decidirà l'onze titular el mateix dia del partit

Jordi Mestre
2 min
Tito Vilanova, entrant a la sala de premsa del FC Barcelona

BarcelonaL'entrenador del Barça, Tito Vilanova, ha respost a les declaracions de Mourinho a la roda de premsa prèvia a l'anada de la Supercopa. Sobre les valoracions del tècnic portuguès, que va assegurar que el Barça de Guardiola no havia sigut un equip hegemònic, l'entrenador blaugrana ha assegurat que els equips "no només es recorden pels títols, sinó també pel futbol que juguen" i ha afirmat que, per aquesta raó, el conjunt que van dirigir Guardiola i ell "serà recordat".

Sobre el partit de la Supercopa, Vilanova considera que "un títol és un títol", tot i que no sigui decisiu per a la resta de la temporada, i ha reconegut que, tot i no haver-hi un favorit clar, ni el FC Barcelona ni el Reial Madrid arriben al cent per cent. El tècnic de l'Empordà ha assegurat que com a entrenador no es juga "res" en aquest partit: "No podria fer la meva feina bé si pensés que si perdo demà se'm cau el món a sobre", ha declarat.

Vilanova ha explicat que decidirà l'alineació el mateix dia del partit, i que per tant la presència d'Alex Song i l'elecció entre Pinto i Valdés es resoldrà aquest dijous. El català, això sí, ha confirmat que el capità Carles Puyol estarà disponible per al matx. L'entrenador blaugrana ha remarcat la perillositat del Reial Madrid a la contra, però no ha volgut valorar l'absència del defensa Pepe i ha afirmat que espera que el partit de dijous tingui menys tensió que els de la temporada passada.

Finalment, el tècnic català ha esquivat la pregunta sobre el futur de Guardiola quan li han preguntat per un possible futur del de Santpedor com a entrenador del Brasil: "Ell ha escollit descansar i l'entenc perfectament".

stats