Barça
Esports Barça 15/08/2011

Wenger: "Vam deixar molt clar que no volíem que Cesc marxés, però vam entendre el seu desig"

El tècnic de l'Arsenal es defensa de les acusacions dels mitjans anglesos i dóna a entendre que no van tenir altre remei que acceptar l'oferta del Barça per Cesc

Redacció
1 min
Wenger a la banqueta del St James Park.

LondresArsène Wenger ha reiterat que la seva voluntat i la de l'Arsenal, era que Cesc "es quedés" al club gunner, però l'entrenador ha explicat que van "entendre el seu desig de tornar" i per això van "acceptar una oferta del Barça". El tècnic francès ha fet aquestes declaracions al web del conjunt anglès, en què ha afegit: "Vull agrair a Cesc la seva contribució a l'Arsenal i li desitgem èxits en el futur".

D'altra banda, la sortida del capità de l'Arsenal després de vuit anys al club preocupa els mitjans de comunicació britànics pel buit que deixa el migcampista. El sensacionalista Daily Mail assenyala a la pàgina web que l'únic "assenyat" que queda al club anglès és Arsène Wenger per haver intentat fins al final que el jugador es quedés a l'equip. La cadena de televisió Sky News es pregunta si Wenger ha perdut el control d'un club que ell va construir, i apunta que els aficionats podrien deixar de donar suport a l'Arsenal amb els canvis que hi ha a l'equip.

La marxa del mitja punta català resta qualitat al centre del camp d'un equip londinenc que, previsiblement, també perdrà en els pròxims dies el francès Samri Nasri, que podria fitxar el Manchester City. De moment, s'han relacionat els noms de jugadors com Scott Dann, Phil Jagielka i Gary Cahil amb possibles moviments a l'equip de l'Emirates Stadium. En aquest sentit, Wenger ha explicat que "fitxarem algun jugador per 2 o 20 milions de lliures; no es tracta del preu, sinó de trobar la peça que ens fa falta. Per això, només fitxarem si trobem el jugador adequat".

stats