Esports Barça 07/05/2012

Xavi Pascual: "No puc pensar més enllà de l'Olympiacos"

El tècnic del Barça Regal ha estat premiat com el millor entrenador de la Lliga Endesa en la seva fase regular

Efe
1 min
Xavi Pascual, a Kazan

MadridXavi Pascual, entrenador del Barça Regal, ha assegurat que ara mateix no pot "pensar més enllà de l'Olympiacos", equip contra el que s'enfrontarà en la semifinal de la 'Final four' de l'Eurolliga que es disputarà aquest divendres 11 de maig a Istanbul.

"Respecto molt l'Olympiacos i és en l'únic que puc pensar ara mateix. Tant de bo tingui 48 hores per preparar el següent partit a Istanbul, perquè això significaria que hem superat l'escull i estem a la final", va dir Xavi Pascual.

El tècnic blaugrana, premiat com el millor entrenador de la Lliga en la seva fase regular en l'acte de presentació dels 'play-off' que ha tingut lloc aquest dimarts a Madrid, ha assegurat que el seu equip arriba "molt bé".

"Estem molt bé de forma, física i anímicament. Hem passat moments difícils al llarg de la temporada, però ara estem bé col·lectiva i individualment, tot i que això no et garanteix res", ha explicat Pascual.

"Una 'Final Four' és molt important i hi ha un ambient únic. Els jugadors ho viuen de manera especial perquè mai saben si podran tornar a viure un esdeveniment d'aquesta magnitud. Controlar tots aquests sentiments és potser el més difícil i un dels punts decisius, perquè pel que fa a joc es refereix coneixem Olympiacos, i ells a nosaltres, perfectament", ha conclòs Xavi Pascual.

stats