Barça
Esports Barça 11/05/2011

Zubizarreta: "Això també és l'èxit d'aquells que han deixat el club"

El director esportiu del Barça ha explicat la feina dels executius que van deixar el Barça la temporada passada i que van posar el club en la qual creu és una línia guanyadora

Efe
1 min

ValènciaEl director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, ha explicat la feina dels executius que van deixar el Barça la temporada passada i que van posar el club en la qual creu és una línia guanyadora, entre els que ha destacat a l'exsecretari tècnic, Aitor 'Txiki' Begiristain.

Andoni Zubizarreta ha debutat en el càrrec aquest any amb el títol de Lliga, encara que ha rebutjat elogis a l'assegurar que ell creu que qui de veritat guanya títols "és l'entitat i no la gent que hi treballem. Els que estem al voltant només ajudem".

Això no obstant, no ha dubtat a subratllar la feina de l'anterior junta i dels anteriors executius. "Això també és l'èxit del treball que han deixat els que van estar al club l'any passat, com per exemple Txiki. La resta, intentem no molestar", ha dit.

L'executiu barcelonista ha assegurat que al vestidor del Barça a València, quan ha conclòs el partit, s'ha viscut "un subidón".

"Que es balli i es canti tot el que es duu en el fons", ha indicat un Zubizarreta emocionat, que ha tingut records per a la seva família.

stats