Barça
Esports Barça 10/03/2013

Gerard Piqué: "Contra el Milan, 3-0 per Tito"

El diari esportiu xinès 'Titan Sports' ha entrevistat el defensa del Barça

Ara
2 min
Entrevista a Gerard Piqué

BarcelonaGerard Piqué, defensa del Barça, és el protagonista d'una entrevista que publica el diari esportiu xinès 'Titan Sport' i que repodueix la web del club blaugrana. La publicació té un tiratge diari d'un milió d'exemplars. El català ha mostrat la confiança en la remuntada contra l'AC Milan i el seu gran interès pel ping-pong.

"L'AC Milan és un equip competitiu i amb gran història. Sabíem que seria un confrontació difícil. Tornem al Camp Nou amb dos gols de desavantatge, hem de remuntar. Atacarem fins al final mantenint el nostre estil de sempre, esperem guanyar 3-0 a casa", diu Gerard Piqué.

"Trobem molt a faltar Tito. Confiem en ell i l'estimem. Estem en una situació difícil sense entrenador, és com una empresa sense director. Però ho superarem, Tito ens està ajudant des de Nova York. El més important és la seva salut, no volem donar-li gens de pressió, l'esperarem fins que es recuperi", opina el defensa.

Gerard Piqué ha destacat Frank Beckenbauer com un gran exemple de defensa: "He vist molts vídeos del seu joc, és un gran jugador, guanyador d'una Pilota d'Or. És un gran exemple per a mi. A més, quan era petit m'agradava molt Ronald Koeman, que va marcar i va ajudar el Barça a guanyar la seva primera Lliga de Campions. També Paolo Maldini, un gran jugador de l'AC Milan. N'he après molt, d'ells".

"Vaig estar a la Xina l'any passat i em va agradar molt l'experiència, estic molt content de poder visitar els llocs històrics del país i tinc ganes de jugar un partit de ping-pong allà. I, si és possible, entrenar-me una estona amb el seleccionador xinès i tenir el seu consell per millorar el meu nivell de ping-pong", opina.

stats