BARÇA
Esports Barça 02/01/2011

El Barça guanya el partit davant el Llevant amb més problemes dels esperats (2-1)

Els gols han arribat a la segona part, amb dos gols del gran Pedro Rodríguez (48' i 58') i un golàs d'Stuani pel Llevant, en el minut 80

Adrià Soldevila
Els jugadors del Barça celebren el segon gol de Pedro.

BarcelonaEl Barça no ha pogut durant la primera part del partit amb un Llevant molt ben situat damunt el terreny de joc i sortint al contraatac. Amb aquesta tàctica, els de Luis García Plaza han creat dues ocasions molt clares de perill sobre la porteria de Valdés, mentre que el Barça també ha tingut diverses ocasions, una de Bojan, un xut llunyà d'Iniesta que ha tret Reina i una rematada dolenta de Xavi que tampoc pot aprofitar Alves en el rebot.

A l'inici de la segona part, en la primera ocasió del Barça, Dani Alves ha cedit enrere per Pedro, que ha rematat, marcant el primer gol culé. Deu minuts després, Dani Alves torna a assistir enrere fora de l'àrea, on arriba Pedro per creuar la pilota i situar-la al fons de la xarxa. El Barça ha seguit insistint i Pedro ha tornat a crear una clara ocasió de perill, després d'una assistència de Thiago, rematant per sobre el porter, però la pilota s'ha estavellat al pal. En el minut 80, Stuani ha reduït diferències amb una gran rematada de volea que ha entrat col·locada a l'esquerra de Valdés.

2 Barcelona 1 Llevant

Barcelona: Valdés, Dani Alves, Busquets, Abidal, Maxwell (Milito, 78'), Xavi, Mascherano (Thiago Alcántara, 49'), Iniesta, Villa, Bojan (Keita, 65') i Pedro Rodríguez.

Llevant: Reina, Cerra, Robusté, Nano, Del Horno, Xavi Torres, Gorka Larrea, Pallardó, Xisco Nadal (Valdo, 71'), Juanlu (Xisco Muñoz, 73') i Rafa Jordá (Stuani, 71').

Gols: 1-0 (48') Pedro. 2-0 (59') Pedro. 2-1 (80') Stuani.

Àrbitre: Pérez Lasa (col·legi basc). T.G: Xavi, Bojan i Busquets (Barcelona); Nano (Llevant).

Assistència: 71.681 espectadors