Barça
Esports Barça 13/05/2011

Eto'o, el convidat sorpresa del sopar del Barça a l'Hotel W

Els jugadors del Barça i el cos tècnic han celebrat la Lliga en la intimitat a l'hotel Vela de Barcelona, acompanyats per les seves parelles. Aquest divendres serà el torn de fer-ho amb l'afició amb la rua i la festa a l'estadi

Redacció
1 min
Eto'o saluda els seus antics companys / MUNDO DEPORTIVO

BarcelonaEls jugadors i l'equip tècnic del Barça, acompanyats de les seves parelles, han celebrat aquesta nit el títol de Lliga aconseguit dimecres davant el Llevant. El restaurant de l'Hotel W de Barcelona, conegut com a hotel Vela, i la discoteca Eclipse, situada a la planta 26 del mateix edifici, han estat els lloc escollits per a la celebració. Segons informa Mundo Deportivo, Gerard Piqué ha arribat el primer, acompanyat de Shakira, i Leo Messi ha estat l'últim. Mentre els blaugranes celebraven el campionat, han rebut la visita sorpresa de Samuel Eto'o, el seu antic company. Eto'o ha estat xerrant durant una curta estona amb els integrants de la plantilla però ha marxat aviat, sense quedar-se a sopar i sense respondre les preguntes dels mitjans.

Quan van arribar a Barcelona, la majoria de jugadors ja van fer una petita festa particular a la sala Bikini fins a altes hores de la matinada. Aquest divendres, els jugadors no tenen entrenament al matí, i a la tarda, tots tenen una cita a les 19.30 h per començar la rua pels carrers de Barcelona i acabar al Camp Nou amb els tradicionals parlaments.

stats