Barça
Esports Barça 17/03/2012

Messi: "El Barça m'ha fet ser el jugador que sóc ara"

L'argentí recorda els seus primers anys al Barça, al qual agraeix la confiança que li va donar quan era petit, i torna a elogiar la figura de Guardiola, "el millor entrenador del món"

Ara
2 min
Messi durant la presentació d'un videojoc

BarcelonaEn una entrevista concedida a la televisió britànica Sky Sports, Leo Messi ha tornat a elogiar Pep Guardiola, un tècnic que, segons ha dit, "és el millor entrenador del món" i el principal responsable dels èxits d'aquest Barça i de la seva evolució. "Ell em va fer jugar més a prop de la porteria i vaig començar a fer gols, que abans no n'havia fet gaires. Però el que fa gran Guardiola és que, sigui quin sigui el partit, el prepara com si fos una final. Ens exigeix molt. No ens permet relaxar-nos i aconsegueix que seguim creixent com a equip".

"Estic content pels gols que he marcat –comenta l'argentí–. Però això és el menys important. El que compta és que l'equip guanyi títols". Messi reconeix que el seu pas per La Masia va ser essencial per acabar-lo de formar, perquè "a Barcelona s'entrena sempre amb pilota" i això li va perfecte al seu joc. "Estic agraït al Barça per haver confiat en mi quan era petit i per haver-me convertit en el jugador que sóc ara".

El que més valora Messi del Barça "és com juga" i, un cop més, s'ha desfet en elogis per als seus companys. "És una meravella, un plaer veure com s'entrenen jugadors com Xavi o Iniesta".

L'argentí confessa que "per edat" no ha vist els grans equips de la història del futbol i que no se sent capaç de comparar l'actual Barça amb els altres mítics conjunts amb els quals se'ls equipara.

Sobre el seu futur, ha dit que la seva idea "és quedar-se sempre a Barcelona" i, tot i que reconeix que "mai se sap què pot passar en el futur", no pensa en res més que a gaudir molts anys al Barça.

stats