Barça
Esports Barça 24/04/2012

La premsa internacional destaca el nerviosisme a can Barça

Els diaris estrangers parlen de "preocupació" i "mal humor" a les files de l'equip, i destaquen la voluntat de Guardiola de capgirar la situació i arribar a la final

Ara
2 min
Portada de l'edició digital del diari britànic 'The Guardian' d'aquest dimarts.

BarcelonaLa premsa internacional espera amb impaciència la tornada de les semifinals de Champions. I les especulacions no hi falten.

El diari britànic 'The Guardian', que té en portada de l'edició digital un xat en directe amb un periodista esportiu per debatre la prèvia del partit, dedica un article a Guardiola i la seva convicció que el Barça passarà a la final: "Després de renunciar a la Lliga davant del Madrid, els catalans estan decidits a continuar a la Champions League", diu el rotatiu.

El 'The New York Times', mentrestant, parla d'una Barcelona plena d'amor i preocupació en motiu de la diada de Sant Jordi i, és clar, del partit decisiu que afronta el Barça i que, en cas de derrota, suposaria un "cop impensable" per a l'equip. Segons l'article, un "sentiment sinistre" s'ha instal·lat sobre la "dinastia" barcelonista després de la derrota davant del Madrid, i el partit de dimarts "probablement definirà la temporada" per al Barça.

El diari argentí 'Clarín' diu, en canvi, que Guardiola "busca aixecar els ànims dels seus jugadors" i "donar un cop d'efecte sobre els seus futbolistes" per canviar el "mal humor regnant pels entrenaments" de l'equip.

El francès 'Le Monde', en canvi, agrupa el Barça i el Madrid en un mateix sac i titula "Els favorits espanyols, contra la paret", en referència a la situació a Europa dels dos equips.

A Itàlia, el diari 'Corriere della Sera' duu en portada un reportatge sobre el fet que el Milan somia en fer seure a la seva banqueta a Pep Guardiola.

stats