ACB
Esports Bàsquet 09/01/2011

English i McDonald acosten el DKV Joventut a la Copa del Rei (100-86)

Victòria amb sabor a classificació per a la Copa. El gran partit de la Penya, combinat amb les derrotes de Lagun Aro i Cajasol deixen ben a prop el poder anar a Madrid

Henk Norel esmaixa durant el partit amb el Fuenlabrada

BarcelonaCarl English, autor de 30 punts i una sèrie de 7/11 en triples, i Will McDonald, amb 24 punts i sis rebots, han estat els estilets ofensius del conjunt de Pepu Hernández, que suma la novena victòria de la temporada i supera en la taula classificatòria el Fuenlabrada. Tot i així, el DKV es sisè amb un balanç de 9-6, el mateix que posseeixen els madrilenys, el Blancos de Rueda Valladolid i el Power Electrpnics València.

El triomf, però, no ha estat fàcil. En el primer temps, l'encert de Mainoldi des de l'exterior ha fet que el partit marxés al descans amb empat a 47. A la represa, el DKV, de la mà d'English i McDonald, ha marxat en el marcador i al final del tercer quart ja dominava per vuit punts, 75-67.

En el darrer quart, uns bons minuts de Russell Robinson, que porta tres partit magnífics, i una petita davallada física dels homes de Salva Maldonado ha posat en safata una nova victòria de la Penya, que gràcies a les derrotes del Lagun Aro a casa i del Cajasol a Valladolid tenen més a prop que mai una plaça per a la Copa del Rei.