LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 26/07/2012

Sarunas Jasikevicius: "Jo sóc del Barça i sempre ho he dit"

El base lituà parla en exclusiva per a la web del Barça i explica que tornar a Barcelona "sempre vaig dir que m'agradaria tornar i quan es va presentar l'oportunitat no ho vaig dubtar ni un moment"

Ara
1 min
Jasikevicius, en un partit d'Eurolliga al Palau fa deu anys

BarcelonaSarunas Jasikevicius ja se sent de nou jugador del Barça Regal. El base lituà, que disputarà els Jocs Olímpics amb Lituània aquest estiu, ha explicat en declaracions a la web del Barça que "estic molt content de poder tornar al Barça després de tants anys. Sempre vaig dir que m'agradaria tornar i quan es va presentar l'oportunitat no ho vaig dubtar ni un moment ", diu un il·lusionat 'Saras'.

L'exjugador del Maccabi i el Panathinaikòs, entre d'altres, també ha dit que "en el passat hi va haver alguna oportunitat de tornar, però per diferents motius no va poder ser. No passa res, ja que al Barça Regal li ha anat molt bé sense mi", ha explicat.

Jasikevicius, soci del Barça des de l'anterior etapa al club blaugrana, mai ha volgut dissimular el seu barcelonisme:"Jo sóc del Barça i ho he dit sempre. Els tres anys que vaig passar en aquest club van ser meravellosos i li estaré sempre agraït".

El que Pascual necessiti

"Faré el que Xavi Pascual em demani. Estic segur que ens anirà molt bé", diu un 'Saras' que només coincidirà amb un jugador de la seva primera època, Joan Carles Navarro. A més ha afegit que ve "per ajudar" i que "serem "un grup molt unit i lluitarem per tot".

stats