LLIGA ACB
Esports Bàsquet 17/04/2011

L'Assignia Manresa visita Fuenlabrada amb la permanència com a principal objectiu

Si els manresans aconsegueixen la victòria en "una pista molt similar a la nostra", segons Ponsarnau, l'equip català farà un gran pas cap a la salvació

Redacció
2 min
Rodrigo San Miguel.

BarcelonaL'Assignia Manresa visita la pista del Bàsquet Fuenlabrada (12.30 hores) amb l'objectiu d'aconseguir una victòria que li doni l'esperat impuls definitiu cap a la permanència, en una pista, precisament, on en les tres últimes visites l'equip català ha aconseguit la victòria.

Els catalans vénen de perdre amb el Caja Laboral, després de remuntar 17 punts i de demostrar que alguns jugadors com Milan Majstorovic (que va aconseguir en la passada jornada la seva màxima puntuació, 17 punts), Román Montañez i Sergiy Gladyr estan en un dels seus millors moment de la temporada. Aquesta millora en l'aportació d'alguns jugadors és una cosa que el tècnic del Manresa, Jaume Ponsarnau, creu que l'equip català ha d'aprofitar. Per aquest partit, el conjunt manresà no té cap baixa i tots els jugadors hauran d'aportar si esperen trencar la ratxa de set triomfs consecutius que porta l'equip que dirigeix l'exentrenador del Manresa, Salva Maldonado.

Segons Ponsarnau, el Fuenla és un equip "que està inspirat i que està fent una temporada esplèndida". El tècnic català ha recordat que la pista madrilenya és similar a la seva, "on l'esperit que es transmet fa que tothom tregui una mica més de si mateix. Serà molt difícil aconseguir la victòria".

Tot i que els dos conjunts flaquegen en l'encert en els tirs lliures, el Fuenlabrada és un dels que llança més de 3 i s'està mostrant solvent en els de 2, amb un 52,6%. Segons Ponsarnau, amb la sortida de Biyombo "han de tornar a reinventar-se però ara han recuperat Lubos Barton". "Tenen molts registres de joc, molt marcats per la filosofia del seu entrenador, una direcció de partit intel·ligent, i tothom té un marge de confiança alt", ha apuntat.

A més de Maldonado, també es retrobarà amb el seu antic equip Ferran Laviña, amb el qual va disputar més de 200 partits. Aquest serà el vintè partit que enfrontarà els dos conjunts, en uns precedents que domina el Manresa amb 12 victòries.

stats