Adecco Or
Esports Bàsquet 26/11/2011

Un jugador de l'Adecco Or demana matrimoni a la seva xicota al mig de la pista

L'aler pivot del Melilla Ridge McKeither va aprofitar la victòria del seu equip al pavelló local per reclamar la presència de la seva nòvia, Samanta, i demanar-li que es casés amb ell davant la presència de jugadors i públic

Ara
1 min

MelillaL'aler pivot del Melilla Ridge McKeither va protagonitzar aquesta última jornada una acció insòlita a les pistes de bàsquet espanyoles. El jugador, que milita a l'Adecco Or, va demanar a la seva xicota que es casés amb ell enmig de la pista. Ho va fer just després que s'acabés el partit que el seu equip havia guanyat, a casa, contra el Clínicas Rincón (80-69).

Tot va passar després del partit, quan va sonar la botzina final. Mentre el públic començava a abandonar les graderies i els jugadors se saludaven entre ells, per megafonia va sonar una cançó de Beyoncé. En aquell moment, el jugador va reclamar la presència al centre de la pista de la seva parella, Samanta, que és d'origen mexicà i que estava aquells dies de visita a la ciutat.

Ridge McKeither s'hi va acostar, va agenollar-s'hi al davant, i en aquell moment uns aficionats còmplices de la Peña Pitufilla van desplegar una pancarta on es podia llegir: "Samanta, vols casar-te amb mi?". Una acció inesperada que, com en les pel·lícules, va acabar amb un "sí, vull".

stats