Eurolliga Femenina
Esports Bàsquet 09/03/2011

Un partit de bàsquet sense cap falta personal

Els combinats d'Europa i la Resta del Món van disputar els 2.400 segons de l'All-Star de l'Eurolliga Femenina sense cometre ni una falta personal

àlex Gozalbo
1 min
Seimone Augustus.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La majories de les competicions més importants de bàsquet organitzen un partit anual d'exhibició, gairebé sempre sota el nom d'All-Star. L'Eurolliga Femenina no n'és un excepció i ahir va fer el seu. El combinat de la Resta del Món es va imposar al d'Europa per 88-116.

Aquest tipus de partits no es caracteritzen pel seu rigor defensiu, però a l'All-Star de l'Eurolliga Femenina es van viure moments d'absoluta falta de respecte a l'espectador i és que cap dels dos equips va cometre ni una falta personal en els 40 minuts de joc.

La poca oposició defensiva li va permetre a Sylvia Fowles, designada millor jugadora del partit jugat a Gydnia (Polònia), realitzar una esmaixada. Al descans, Katerina Elhotova (USK Praga) va guanyar el concurs de triples.

El partit, que va ser emès en directe per Eurosport 2, serà tornat a difondre en diferit aquest dissabte (16.30 hores) a Canal 9 Dos.

stats