WNBA
Esports Bàsquet 03/06/2011

La WNBA del 15è aniversari comença amb Maya Moore com a gran protagonista

La WNBA, competició de bàsquet femení que arriba al seu 15è aniversari, comença aquesta nit amb un partit entre Los Angeles Sparks i Minnesota Lynx

àlex Gozalbo
1 min
Maya Moore i Monica Wright.

BarcelonaLa WNBA, competició de bàsquet femení que arriba al seu 15è aniversari, comença aquesta nit amb un partit entre Los Angeles Sparks i Minnesota Lynx. Un total de 12 equips lluitaran pel títol.

La major part dels favorits se situen a la Conferència Oest. Els especialistes aposten per Seattle Storm, vigent campió, i per Phoenix Mercury, l'equip de Diana Taurasi. La resta de conjunts de la conferència són San Antonio Silver Stars, Los Angeles Sparks, Tulsa Shock i Minnesota Lynx, on juga Maya Moore. L'alera, número 1 del draft, és un dels grans atractius de la temporada, ja que molts la veuen preparada per convertir-se en la millor jugadora del món.

L'any en què la NBA va complir la seva 15a temporada, Oscar Robertson va aparèixer a la lliga per rellançar la competició. Aquest estiu que la WNBA celebra els seus tres primers lustres de vida la novetat es preveu igual d'impactant: Maya Moore. L'alera aterra al campionat femení per discutir-li a Diana Taurasi la condició de millor jugadora del món.

Els sis equips de la Conferència Est són Atlanta Dream, que la temporada passada va arribar a la final, Washington Mystics, Indiana Fever, New York Liberty, Connecticut Sun i Chicago Sky.

stats