FUTBOL
Esports Futbol 25/09/2011

L'assemblea del Reial Madrid aprova remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu

El projecte també inclourà es construiran dos aparcaments al lateral del passeig de la Castellana i a la cantonada de Concha Espina amb Pare Damián, a més de traslladar La Esquina Bernabéu a la Castellana

Efe
1 min
Florentino Pérez.

MadridEls socis compromissaris del Reial Madrid han aprovat la remodelació de l'estadi Santiago Bernabéu, que inclourà, segons ha informat el club blanc, una "nova pell envoltant arquitectònica, el cobriment de l'estadi per a totes les localitats i la incorporació de sistemes bioclimàtics amb energies renovables".

L'Assemblea ha donat llum verda al projecte que també inclourà, després d'un acord amb l'Ajuntament de Madrid, altres actuacions urbanístiques, com la reordenació dels usos compatibles de l'entitat blanca. La Esquina Bernabéu es traslladarà al passeig de la Castellana i es construiran dos aparcaments al lateral del passeig de la Castellana i a la cantonada de Concha Espina amb Pare Damián.

El primer punt, la ratificació dels convenis assolits entre l'Ajuntament de Madrid i el club blanc, s'ha aprovat amb 795 vots a favor, 2 en contra i 3 abstencions. El segon, l'autorització al president i la Junta Directiva per a la redelimitació urbanística dels terrenys inclosos al Santiago Bernabéu, ha tirat endavant amb 786 sís, 10 nos i 7 abstencions.

Abans, Florentino Pérez, president de l'entitat madridista, ha valorat el seu nou projecte com "una iniciativa important per al futur del club" que, segons ell, "enfortirà la identitat d'independència i el lideratge del Reial Madrid".

Pel president, el nou aspecte exterior que adquirirà l'estadi blanc convertirà el feu madridista en una "referència per a la ciutat de Madrid", i ha emfatitzat la importància de cobrir les grades al complet per evitar al públic inclemències climatològiques. Finalment, ha informat que les noves reformes suposaran "un increment del patrimoni pur i dur", i ha apuntat que la tramitació del pla durarà un any.

stats