SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 13/02/2011

El Nàstic necessita els tres punts per seguir pensant en la permanència

Els de Juan Carlos Oliva s'enfronten a casa a un Salamanca que frega la zona de descens i és un rival directe en la lluita per la salvació (Nou Estadi, 17 hores)

Redacció
2 min

TarragonaEl Gimnàstic de Juan Carlos Oliva rep el Salamanca (Nou Estadi, 17 hores) amb la necessitat imperiosa d'aconseguir els tres punts, si no vol veure com s'allunyen definitivament les opcions de permanència.

La marxa d'Álex Cruz i el fet de sumar tres jornades sense guanyar ha fet que l'afició es mostri molt crítica, ja no amb l'equip, sinó també amb el consell d'administració.

L'entorn no passa pel seu millor moment i és per això que des de la pròpia plantilla i cos tècnic s'ha insistit en la necessitat de rebre suport, i també la de guanyar tres punts que es consideren vitals.

Oliva té el seriós dubte de Medina, lesionat. Per sort per a l'equip català, el comitè de competició va retirar la vermella que va veure Mairata davant el Girona i podrà ser alineat.

A més, s'espera que el tècnic lleidatà no faci canvis respecte a l'equip que està actuant en les últimes setmanes i que, malgrat els resultats, està donant un bon nivell de joc, segons la idea que té el preparador del seu equip.

Així, Xisco podria entrar al lateral, mentre que Felipe repetiria a la punta de l'atac al costat de Viguera. El dubte està a saber si Oliva apostarà per Rey per la banda dreta o bé donarà entrada al mallorquí Tuni per la banda esquerra.

El Salamanca canviarà la seva línia de mig camp per sortir de la situació en la qual es troba, nou partits consecutius sense aconseguir una victòria i així evitar una possible destitució del seu tècnic, Oscar Cano.

Per aconseguir aquest objectiu, l'entrenador salmantí no només ha esbroncat els seus jugadors sinó que ha recorregut a un entrenament d'estratègies a porta tancada i també canviarà la seva línia medul·lar.

Així, és més que probable que Toti, el del planter del Salamanca que en els últims partits està sortint a la segona part després de recuperar-se d'una lesió, surti de titular i també pot recuperar un lloc a l'onze inicial Mario Rosas.

A més, el principal problema que Oscar Cano haurà d'afrontar demà a Tarragona és a la davantera, ja que Juanjo segueix lesionat i Marcos Márquez no podrà jugar després de ser amonestat diumenge passat davant el Tenerife.

Per això, l'entrenador salmantí ha assajat tota la setmana amb Kike a la zona davantera, aprofitant la seva velocitat i que és, durant aquesta temporada, el màxim golejador del Salamanca.

De la seva banda, a la zona defensiva Cano recuperarà tots els seus homes, un cop superades diverses lesions i les baixes per sanció.

stats