Esports Futbol 13/02/2011

La xarxa dóna suport a Raül Agné

Els internautes reaccionen majoritàriament a favor del tècnic del Girona, que ja és trending topic a Twitter

Redacció
1 min

BarcelonaInternet pren el pols a la reacció de Raül Agné, ahir, a la sala de premsa del camp de l'Osca. Aquesta tarda l'entrenador del Girona ja és treding topic a Twitter. Concretament el seu nom és el sisè terme més comentat en aquesta xarxa social a nivell d'Espanya. La majoria de referències són en mostra de suport a l'entrenador i enllaçant la informació que des d'ahir a la nit va publicar l'Ara.

Al Facebook s'han creat un parell de pàgines per mostrar el seu suport. "Raúl Agné, gràcies en nom de tots els Catalans" és un grup que té 31 fans, però el primer que va aparèixer, ahir a la nit, és "Suport a l'entrenador del Girona, Raül Agné, per expressar-se en català" que ja té més de 1.300 seguidors.

Els diaris digitals es van fent ressò del fet. Els mitjans catalans han destacat la notícia, i a nivell espanyol elEconomista i el Diario del Alto Aragón són alguns dels que ho han ressaltat. Al portal del diari Marca, tot i que explícitament no se n'ha fet referència, els seus lectors debaten l'assumpte als comentaris de la crònica del partit del Girona. Fins i tot al fòrum del web ACB.COM hi ha un fil propi de debat sobre la reacció d'Agné.

stats