Futbol
Esports Futbol 27/05/2012

El Prat aconsegueix ascendir a Segona Divisió B per primera vegada a la seva història

L'equip català ha sabut aprofitar dos gols d'Óscar Sierra (minuts 2 i 85) per assegurar-se la victòria contra l'Atlético Sanluqueño (2-0). El Manlleu i l'Espanyol B han també han guanyat, però no ascendeixen directament i només passen ronda

BarcelonaEl Prat ha superat l'Atlético Sanluqueño (2-0) i ha aconseguit certificar l'ascens a Segona Divisió B. L'equip català ha sabut aprofitar dos gols d'Óscar Sierra (minuts 2 i 85) per assegurar-se la victòria. En finalitzar el partit, l'afició ha invadit el camp per celebrar sobre la gespa que el conjunt jugarà a Segona B per primera vegada a la seva història.

L'Espanyol B, per la seva banda, s'ha imposat al Pontevedra (3-0) i passa ronda. L'equip blanc-i-blau ha dominat un partit en què els gols han estat obra de Christian Alfonso (18 i 74) i de Bacarí (minut 36).

El Manlleu també ha guanyat i ha passat ronda, tot i que en el seu cas ha necessitat donar-li la volta al marcador contra Las Palmas B (1-2) amb gols de Micaló i Planagumà.