COPA DEL REI
Esports Futbol 30/10/2012

El València supera un Llagostera que no ha perdut la cara al partit (0-2)

Els gols de Jonas abans del descans (min 45) i de Nelson Valdez (min 65) donen el triomf al València. A les acaballes, Sellarès ha fallat un penal que hauria donat vida a l'eliminatòria

Nuria García
2 min
Feghouli controla una pilota davant Enric Pi durant el Llagostera-València

BarcelonaEl València ha superat el Llagostera al Municipal, a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els valencians s'han trobat amb un equip que no ha perdut la cara al partit i que ha disposat de bones ocasions, però que s'ha vist superat pels gols de Jonas i de Valdez. A les acaballes, Marc Sellarès ha enviat un penal al pal que, en cas d'haver marcat, hauria deixat oberta l'eliminatòria per al partit de tornada a Mestalla.

Tot i la derrota, el Llagostera ha estat el primer a avisar. Pitu ha enviat fregant el pal de la porteria de Guaita un llançament de falta directa (min 4). Al minut 19, una falta servida pel valencianista Jonas ha fet lluir-se Moragón. El porter del Llagostera ha volat i amb la mà dreta ha enviat a córner. El servei de cantonada l'ha intentat rematar de cap al fons de la xarxa Ricardo Costa, però la pilota ha marxat per sobre del travesser.

Al minut 20, l'àrbitre ha anul·lat un gol a Sellarès per fora de joc del davanter del Llagostera i gairebé un quart d'hora més tard, en una jugada embolicada a l'àrea, novament Sellarès ha provat sort, però no ha pogut connectar amb la pilota. El Llagostera ha pressionat ha intentat obrir el marcador amb un xut llunyà d'Alex Moreno i amb una jugada combinada entre Tarradellas i PItu que Gayá ha tret quan Pitu encarava el porter Guaita (min 39).

Però quan semblava que el partit arribaria al descans amb l'empat a zero inicial, Parejo ha servit una falta, Guardado ha enviat la pilota a l'interior de l'àrea i Jonas, a punt, l'ha rematat al fons de la porteria (min 45) just abans que l'àrbitre xiulés el camí dels vestidors.

A la represa, el València s'ha sentit més còmode, però el Llagostera no li ha perdut la cara al partit. Així, al 65', Enric Pi ha buscat l'empat amb una falta directa que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Guaita. Però dos minuts més tard, Valdez ha rematat un al fons de la porteria de Moragón un córner servit per Feghouli.

A les acaballes del partit, l'àrbitre ha xiulat penal de Barragán sobre Tarradellas. Marc Sellarès, però, l'ha desaprofitat, enviant la pilota al pal de la porteria de Guaita (min 81). De fet, el davanter dels gironins ha estat un dels jugadors més actius del partit, però no ha tingut sort en cap de les ocasions que ha gaudit. El Llagostera ha seguit insistint i, en l'última acció del partit, Joaqui ha enviat un xut llunyà a les mans de Guaita.

LLAGOSTERA 0

VALÈNCIA 2

Llagostera: Moragón; Aimar, Vallho, Canal, Pi; Tito, Artabe (Masó 69'); Alex Moreno (Serramitja 62'), Pitu (Joaqui 62'), Tarradellas, i Sellarés.

València: Guaita; Barragán, Ricardo Costa, Víctor Ruiz, Gayá; Parejo, Banega; Feghouli (Cissokho 68'), Jonas (Albelda 73'), Guardado (Viera 85'), i Valdez.

Gols: 0-1 (45') Jonas. 0-2 (67') Valdez.

Àrbitre: Gil Manzano (col·legi extremeny). Targetes grogues: a Ricardo Costa (3'), Aimar (63'), Víctor Ruiz (64'), Sellarès (77'), Barragán (82'), Masó (83'), Canal (87').

stats