Espanyol
Esports Futbol 07/02/2011

Baena: "No tenim por del Reial Madrid"

El jugador de l'Espanyol ha assegurat que "el Madrid vindrà amb fam, però estem bé i no tenim por de ningú. Als futbolistes ens agrada contra els grans"

Redacció
1 min
Baena, durant un entrenament a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol, Raúl Baena, ha assegurat que els blanc-i-blaus no temen el Reial Madrid, el rival d'aquest diumenge a la Lliga a l'estadi de Cornellà-El Prat (21.00)

“El Madrid vindrà amb fam, però estem bé i no tenim por de ningú. Als futbolistes ens agrada jugar tots els partits, però especialment aquells que són contra un gran equip”, ha assegurat el jugador a la 27a edició de la Festa del Cargol.

Baena ha destacat l'actitud de l'equip en l'últim partit de Lliga contra l'Almeria, on l'Espanyol va caure derrotat per 3-2: “El partit es va posar costa amunt, però vam donar la cara i vam tenir oportunitats”.

El jugador andalús, que s'ha perdut els últims partits per una lesió a la cama esquerra, està convençut que podrà arribar a temps pel partit. “Estic bé, sense molèsties. Demà dimarts em faran proves abans de l'entrenament, però em veig jugant el diumenge”, ha comentat Baena.

stats