ESPANYOL
Esports Futbol 21/08/2011

Mauricio Pochettino: "La reacció d'Osvaldo ens ha sorprès a tots"

L'entrenador de l'Espanyol ha admès la seva sorpresa per l'actitud de Dani Osvaldo en una entrevista amb "El 9 Esportiu".

Redacció
1 min
Trofeu Ciutat de Barcelona

BarcelonaMauricio Pochettino reconeix que "és incomprensible la reacció del futbolista. Ens ha incomodat a tots, però sembla que es resoldrà. Si no volia jugar a l'Espanyol poc hi podem fer. És un tema que transcendeix la parcel·la tècnica. Haig de dir que el més important sempre és i serà el col·lectiu. Amb Osvaldo o sense ell, competirem".

Pochettino admet que potser no serà fàcil trobar un substitut per ocupar el buit que deixa Osvaldo, tot i que reconeix que "ja fa temps que la direcció esportiva treballa en aquest sentit. Sabíem que ens podien arribar ofertes importants per a Osvaldo i per a altres jugadors. Sé que no tenim gaire temps, però la feina no s'ha deixat de fer i es farà tot el possible per trobar el candidat ideal. Estàvem preparats, sabíem que aquesta possibilitat es podia donar, però no durant la setmana que comença la competició".

Pochettino no s'amaga quan reconeix que pateix per la situació econòmica del club, ja que pot afectar el projecte esportiu: "Aquesta campanya ha de ser la de la consolidació definitiva del projecte i de l'aposta de joc, però hi ha qüestions que poden desestabilitzar la situació de l'equip i toca que ens adaptem a les situacions que visquem. A mi, és clar que m'agradaria tenir més estabilitat i no estar tan pendent de la situació econòmica i confeccionar i poder mantenir un equip. Tanmateix, m'agradaria aconseguir una folgança econòmica i una tranquil·litat que et permeti consolidar el projecte amb la gent de casa i bons futbolistes de fora. Així és complicat mantenir un bloc".

stats