L'Atlètic compleix el guió i supera l'Espanyol gràcies a l'estratègia (2-0)

Tiago i Mario Suárez donen la victòria al conjunt de Simeone

A.l.
Tiago celebra el seu gol amb un salt imponent / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP

BarcelonaL'Espanyol ha caigut 2 a 0 al Vicente Calderón i ha perdut l'oportunitat d'enganxar-se a la part alta de la taula. El conjunt blanc-i-blau, ambiciós en el plantejament amb la dupla Sergio García i Felipe Caicedo en atac, no ha pogut frenar la força de l'Atlètic de Madrid en les jugades d'estratègia. Els matalassers s'han endut els 3 punts gràcies a la seva superioritat en el joc aeri, gràcies als gols de dos jugadors de contenció, generosos en l'esforç i demolidors en l'estratègia, com Tiago i Mario Suárez.

El portuguès ha obert el marcador al minut 43 amb un gran cop de cap creuat, que ha superat Kiko Casilla al pal llarg. Tiago ha encertat en el segon intent, només mig minut abans, el seu remat, també imposant-se per dalt, l'havia aturat el porter espanyolista. Al segon temps, al minut 71, l'Atlètic de Madrid ha servit un córner i, fins a tres vegades, s'han imposat els jugadors locals en els duels individuals. Godín i Jiménez han tocat la pilota per dalt, i, a la tercera, Mario Suárez ha caçat la pilota a la línia de gol per marcar el segon de la jornada matinal.

La millor ocasió visitant l'ha tinguda Lucas Vázquez. Abans del quart d'hora de partit, Sergio Garcia ha fet una gran jugada individual per banda esquerra i la seva passada creuada al segon pal, l'ha desaprofitada el jove jugador blanc-i-blau, que a dos metres de porteria, ha rematat contra el cos de Miguel Ángel Moyá. A partir d'aquí, tot i que els de Sergio González han tingut força estona el domini territorial, l'Atlètic ha estat superior i ha gaudit de les millors ocasions. Kiko Casilla li ha tret un gol a Mario Mandzukic en un un contra un a l'inici del segon període, i Griezmann ha estavellat la pilota al pal als minuts finals després de superar el porter espanyolista i rematar escorat.

Ficha tècnica:Atlètic de Madrid:

Moyá; Juanfran, Giménez, Godín, Ansaldi; Arda (Griezmann, m. 59), Gabi, Tiago (Mario Suárez, m. 53), Koke; Raúl García i Mandzukic (Cristian Rodríguez, m. 85).

Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Álvaro, Fuentes; Lucas Vázquez, Cañas, Salva Sevilla, Víctor Álvarez (Montañés, m. 63); Sergio García (Álex, m. 56) i Caicedo (Stuani, m. 63).

Gols: 1-0, m. 42: Tiago. 2-0, m. 72: Mario Suárez.

Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido (C. Basc).

Incidències: partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga BBVA, disputat a l'estadi Vicente Calderón davant d'uns 54.000 espectadors