Espanyol
Esports Futbol 05/03/2012

Verdú: "No vam estar al nivell, sabem que això no pot tornar a passar"

En línia amb l'actitud autocrítica de tota la plantilla blanc-i-blava, el migcampista apunta que "hem de treure'n conclusions, però millor en fred"

Efe
1 min
Verdú, a la dreta

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha reconegut que contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu (5-0) "no vam estar al nivell". "Sabem que això no pot tornar a passar i no tenim paraules per justificar-ho; n'assumim tota la culpa", ha dit.

En línia amb l'actitud autocrítica de tota la plantilla blanc-i-blava, el català ha apuntat: "Hem de treure'n conclusions, però millor en fred".

"Després de l'1-0 no ens va sortir res bé, encara que nosaltres vam estar pel partit des de l'inici. Tenen molt bona gent en atac", ha assegurat el porter Kiko Casilla.

El migcampista Raúl Baena, de la seva banda, ha afirmat que el millor és girar full com més aviat millor i pensar en la pròxima jornada. "Va ser un partit per oblidar, molt dur. Ara hem de treure les forces d'on puguem per refer-nos d'aquesta derrota al més ràpidament possible", ha comentat.

L'andalús ha destacat la qualitat del Madrid: "El rival va sortir molt més ficat" en el partit. "Al davant teníem els millors jugadors del món, i quan comets un error te la fan grossa. Encara que no vam tenir por, ells van ser molt superiors, i cada vegada que arribaven a la nostra àrea ens creaven perill. Vam cometre errors, i el 5-0 ho demostra", ha admès Verdú.

stats