Espanyol
Esports Futbol 16/10/2011

Un gol de Romaric permet a l'Espanyol derrotar el Rayo i trencar la malatrugança fora de casa (0-1)

L'Espanyol ha trencat aquest migdia la mala ratxa a domicili, on no guanyava des del mes de gener a Getafe, després de vèncer a Vallecas amb un gol de Romaric al minut 55

Romaric lluita amb Botelho a Vallecas.

BarcelonaUn gol de Romaric tot just començar la segona meitat ha permès a l'Espanyol guanyar el seu primer partit fora de casa nou mesos després de no fer-ho. La víctima ha sigut el Rayo Vallecano de Raúl Tamudo, que no ha fet un bon partit i es queda sense superar, de moment, els 138 gols de Kubala.

Els de Pochettino han fet un bon partit, intensos des del començament. Sergio García ha gaudit de les millors ocasions per als periquitos al primer temps, però no ha pogut marcar. Un possible penal sobre Dídac Vilà al minut 39 ha indignat l'Espanyol que ha vist com, al descans, marxava amb un 0-0 al marcador tot i haver fet mèrits per anar per davant.

A la represa, Tamudo ha donat un ensurt en una errada defensiva però Cristian, atent i sortint de l'àrea, ha refusat el perill. La resposta dels blanc-i-blaus ha sigut automàtica i al 55' Romaric, després de rebre una bona passada de Forlín, ha fet el 0-1 amb un bon xut creuat.

L'Espanyol ha tingut diverses ocasions per sentenciar el partit i viure tranquil els últims minuts, però ha hagut de patir en el tram final per acabar sumant una important victòria. Els jugadors, eufòrics, han celebrat sobre la gespa de l'estadi de Vallecas el triomf, que els permet trencar la dinàmica negativa lluny de Cornellà-El Prat.

Fitxa tècnica

Rayo Vallecano: Dani; Tito, Arribas, Jordi Figueras, Casado; Movilla (62' Dani Pacheco), Javi Fuego; Botelho (57' Lass), Michu, Piti i Tamudo

Espanyol: Cristian; Javi López, Amat, Héctor Moreno i Dídac; Forlín i Javi Márquez (74' Baena); Sergio García, Verdú i Romaric (87' Pandiani); Álvaro Vázquez (54' Rui Fonte)

Àrbitre: Iglesias Villanueva (col·legi Gallec). Ha amonestat Javi Márquez (40'), Romaric (60') i Amat (87') per als visitants i Arribas (87') i Tamudo (89') per als locals.

Gols: 0-1, 55' Romaric