LLIGA ASOBAL
Esports 25/04/2015

El Barça guanya a Gijón i afegeix una altra victòria a la seva col·lecció (24-34)

Amb la lliga a la butxaca, Xavi Pascual ha donat descans a tres dels seus homes importants, Víctor Tomàs, Karabatic i Sigurdsson, però la diferència de potencial no ha fet perillar el triomf

GijónEl Barcelona no ha tingut problemes per sumar una nova victòria, davant el Juanfersa Gijón, per 24-34, en un partit en què l'entrenador de l'equip local, Alberto Suárez, ha donat molt protagonisme als seus jugadors més joves, que han sorprès pel seu desvergonyiment en moltes accions.

Els blaugranes s'han presentat a Gijón sense tres de les seves figures, Víctor Tomàs, Nikola Karabatic i Gudjon Sigurdsson, però la diferència de potencial entre aquest equip i la resta de la lliga fa que l'entrenador de l'equip blaugrana, Xavi Pascual, pugui permetre aquests luxes sense que la seva victòria corri perill.

El Juanfersa Gijón ha aguantat amb dignitat fins al descans, al qual s'hi ha arribat amb quatre gols d'avantatge per al Barcelona (14-18), però en la segona part el campió de Lliga ha apujat la seva intensitat defensiva i ha lligat de mans el conjunt asturià.

Fitxa tècnica:

24 - Juanfersa Gijón (14+10): Pejcinovic, Huerta (1), Adrián Fernández (1), Paredes (4), Paraja (1), Potic (1), Pellitero (1), Nacho Fernández, Montoya (4,1p), Serdio, Rial (2), Río (3), Echarri (2,1p), Ortega, Rionda (2, 1p), i Plaza (2, 1p).

34 - Barcelona (18+16): Pérez de Vargas, Noddesbo (2), Entrerríos (2), Walluz (4), Ariño (6), Lazarov (4), Saubich (4), Saric, Morros, Sorhaindo (4), Gurbindo (1), Miralles (1), Rutenka (5,3p) i Saez (1).

Parcial cada 5 minuts: 1-2, 6-7, 7-11, 9-13, 12-14, 14-18 (descans); 15-21, 16-24, 18-28, 19-30, 21-32 i 24-34.

Àrbitres: Fernández Pérez i García Rodríguez. Exclusions a Gurbindo, Serdio, Potic, Noddesbo, Adrián Fernández i Rutenka.

Pavelló: Palacio de los deportes de La Guía, uns 1.300 espectadors.