El Barça no es deixa sorprendre pel Benidorm (41-25)

El conjunt de Fernando Latorre, revelació de la Lliga, no ha pogut endur-se els dos punts

Gonzalo Romero
El jugador del Barça d'handbol, Víctor Tomás, celebra un gol

BarcelonaEl Barça d'handbol ha resolt amb soltesa el partit que ha disputat aquest matí davant el Benidorm, gran revelació de la vigent Lliga Asobal Bauhaus (41-25). Els valencians, lluitadors i intensos, han aguantat el ritme blaugrana durant més de 30 minuts, però han acabat cedint el triomf.

L'equip dirigit per Xavi Pascual sempre té a punt la seva sisena marxa. Superior en físic i en qualitat, els del Palau han sentenciat el partit després d'una bona actuació visitant d'inici. Els de Fernando Latorre han aconseguit arribar al minut 10 amb un ajustat 6-5 gràcies a una bona defensa i un gran encert ofensiu.

Un parcial 5-0 barceloní, però, ha obert escletxa al marcador i ha esvaït qualsevol tipus de dubtes. Al partit d'anada, el Benidorm va estar a punt d'endur-se la victòria, i no va ser fins els instants finals quan el Barça va imposar-se. Els catalans han demostrat tenir ben apressa la lliçó i no s'han dedicat a especular amb el resultat.

Regular efectivitat ofensiva

L'equip, que disputarà en dues setmanes els quarts de final de la Lliga de Campions, ha trencat el xoc a l'equador del segon i definitiu període de la mà de Víctor Tomás. L'extrem dret ha sigut l'encarregat d'agafar el testimoni golejador i d'efectivitat de Sigurdsson, que a l'últim partit va anotar 10 gols després de llançar a porteria en 10 ocasions.

El capità ha sigut el màxim anotador local amb un fabulós 7/7 en tirs de camp. Percentatge, immaculat, que ha repetit Gurbindo (5) i Sarmiento (3). Amb els jugadors més que endollats en tasques ofensives, el Barça ha anat ampliant la seva renda de gols i s'ha col·locat amb un +10 abans d'entrar en el tram decisiu del patit.

Víctor Sáez, extrem esquerre del filial, ha tornat a demostrar tenir nivell i qualitat per estar dins la dinàmica del primer equip. L'hàbil jugador, que aquesta setmana va debutar amb un bon 3/3 en llançaments, ha tornat a veure porteria, en fins a dues ocasions, i ja suma 5 gols en lliga.

El bon partit de David Jiménez (6 gols) i l'extrem Jorge Sánchez (6), els millors del conjunt visitant, no ha sigut suficient per endur-se els dos punts, que s'han quedat a Barcelona, com ja és habitual. 41-25 i bones sensacions per encarar els mesos més calents de la campanya.

Fitxa tècnica:

Barça (41): Saric (Pérez de Vargas, ps); Víctor Tomás (7), Entrerríos (3), Sorhaindo (3), Gurbindo (5), Sigurdsson (3, 2p), Morros (1) -siete inicial-, Noddesbo (2), Sarmiento (3), Rutenka (4, 2p), Rey (-), Sáez (2), Saubich (3), Jallouz (-) i Lazarov (5).

Benidorm (25): Moyano (Guzmán, ps); Gonzalo (2), Dídac (3), Santonja (-), Grau (1), David Jiménez (6), Cuartero (4, 3p) -siete inicial-, Santamaría (1), Javier Sánchez (1), Torras (1), Iván Rodríguez (-), Jorge Sánchez (6, 3p) i Miguel Llorens (-).

Parcials: 3-4, 6-5, 11-6, 14-10, 17-12, 19-15 (descans). 23-17, 25-19, 28-21, 33-23, 35-25, 41-25.