HANDBOl
Esports 07/05/2011

El Barça Borges dóna un pas de gegant per guanyar la Lliga (28-27)

Una aturada a cinc segons del final de Danjel Saric li ha donat mitja Lliga a un Barça Borges que fa quatre temporades que no la guanya

David R. Jover
1 min
Juanín en un contraatac

BarcelonaEn el partit més important de la temporada el Barça no ha fallat. Ha estat a punt de fer-ho, però ha tingut en Saric i Víctor Tomas els referents en els darrers segons de partit. Una aturada del porter bosnià a falta de cinc segons li ha donat el triomf al Barça, que mai ha pogut trencar el partit.

Tot i així a l'inici de la segona part els catalans han arribat a guanyar de quatre gols, 19-15, després d'un gol del danès Noddesbo. Però l'Ademar de Jordi Ribera mai s'ha donat per vençut i mitjançant Denis Buntic ha anat remuntant fins empatar el matx a 25 a pocs minuts del final. En els moments 'calents' de partit qui ha assumit la responsabilitat al Barça ha estat Víctor Tomàs, que ha aconseguit marcar dos gols vitals per a assolir el triomf, i la Lliga Asobal.

Després de quatre anys el Barça Borges està a un pas de guanyar l'Asobal. Això sí, com el Ciudad Real ha guanyat el Valladolid (27-17), haurà d'esperar a vèncer dimecres vinent a Logronyo.

stats