Copa de les Nacions
Esports 01/04/2015

Espanya debuta amb victòria contra Alemanya a la Copa de les Nacions d'hoquei patins (4-2)

Els doblets de Cristian Rodríguez i Toni Pérez deixen els de Quim Paüls com a segons del grup A després de la golejada per 8-0 de Portugal contra Suïssa

Jordi Graell
Espanya ha guanyat el primer partit de la Copa de les Nacions / RFEP / GORDON MORISSON

BarcelonaLa selecció espanyola d'hoquei patins ha debutat amb victòria per 4-2 contra Alemanya a la Copa de les Nacions, que es disputa a la localitat suïssa de Montreux. Un triomf menys plàcid del que podien esperar els homes de Quim Paüls, ja que tot i controlar en tot moment el partit, els ha costat superar una defensa teutona ben ordenada. Després d'una bola al pal d'Àlex Rodríguez -convocat a última hora per la lesió de Jepi Selva- Cristian Rodríguez ha anotat dos gols abans del descans en dues bones accions individuals. A la segona part Toni Pérez semblava que sentenciava amb el 3-0, però dos llançaments potents de Lukas Karschau en una falta directa i una altra d'indirecta han tornat a ficar Alemanya en el matx, tot i que ràpidament Toni Pérez anotava el 4-2 definitiu.

Malgrat la victòria, Espanya acaba la primera jornada com a segon del grup A després de la golejada per 8-0 de Portugal contra Suïssa. Al grup B colideren Angola i Itàlia després de les seves respectives victòries per 4-3 contra França i el Montreux respectivament. Aquest dijous Espanya s'enfrontarà a Suïssa en la segona jornada de la fase de grups.