Hoquei Patins
Esports 05/10/2014

El Noia Freixenet surt escaldat de Cerceda (5-2)

El porter Luis Gil, heroi a la Copa Continental, ha estat expulsat per un cop d'estic al cap de Gonzalo Pérez, autor d'un 'hat trick'

Jordi Graell

BarcelonaEn l'últim partit del cap de setmana a l'OK Lliga, el Noia Freixenet ha perdut per 5-2 a la pista del Cerceda, que amb el triomf es situa en una sorprenent segona posició a dos punts del líder Barça. Tot just començar, Gonzalo Pérez ha anotat l'1-0 i, malgrat que Francesc Bargalló ha restablert les taules de penal, abans del descans Juan Fariza ha tornat a posar per davant els gallecs.

La segona part ha començat com la primera, és a dir, amb un gol de Pérez, però ràpidament Borja Ferrer ha tornat a reduir la diferència. Joan Grasas, de penal, ha tornat a augmentar l'avantatge, i malgrat que els locals han desaprofitat fins a tres faltes directes, han sentenciat finalment amb una nova diana de Gonzalo Pérez. El davanter asturià ha completat un 'hat trick' aprofitant una superioritat numèrica per expulsió del porter sadurninenc Luis Gil, que ha vist la targeta vermella després de colpejar de manera involuntària amb l'estic al cap de Pérez mentre aquest era a terra.